Slider

About us

logo-sxetika-me-mas

Ποιοι είμαστε

H CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη από τον Kο Μισαηλίδη Γιώργο, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και General Manager της εταιρίας.

Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της η εταιρία έδωσε έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των προϊόντων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Από μια επιχείρηση σχεδιασμού κεντημάτων και τυπωμάτων, η εταιρεία εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί μια δυναμική εταιρεία που παράγει, σχεδιάζει και διανέμει αθλητικά είδη από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνικών προδιαγραφών. Η CAP αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά δική μας κατασκευής.

Η σταθερότητα στις βασικές μας αρχές αλλά κυρίως η συνεχής αναβάθμιση των παραγωγικών μας διαδικασιών αποτελεί το κλειδί της κατοχής ενός μεγάλου μεριδίου στη σημερινή αγορά. Η εταιρεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές. Η CAP παρά τις δυσκολίες του κλάδου έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει έναν αξιόλογο αριθμό νέων πελατών και συνεχώς να αναζητά νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Η εταιρεία μας βασισμένη στην υπάρχουσα τεχνογνωσία της και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από κάθε αθλητικό είδος (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, handball, volleyball, στίβος, τένις κ.λ.π.). Η αναπτυγμένη τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, μας δίνει το προβάδισμα στην δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς, η CAP διαθέτει ένα ολοκληρωμένο site για την προβολή και τη διανομή των προϊόντων μας. Η καταχώριση των παραγγελιών σας ελέγχεται άμεσα και η αποστολή των προϊόντων προς εσάς είναι πλέον πολύ γρήγορη και εύκολη. Καθημερινή και άμεση επικοινωνία μπορεί να έχει μαζί μας κανείς και μέσω των γνωστότερων κοινωνικών δικτύων Facebook,Twitter,Instagram,Google+.

Η CAP έχει να επιδείξει ένα εκτενές πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται συνεργασίες με ομάδες όπως η Α.Ε.Κ., ο ΑΡΗΣ ,ο Ηρακλής, ο Π.Α.Ο.Κ. , τα ΤΡΙΚΑΛΑ BC, η Καβάλα, κ.α..

Το πελατολόγιο της CAP δεν περιορίζεται σε συλλογικό επίπεδο καθώς συνεργάζεται με τις Eθνικές Oμάδες Mπάσκετ Kωφών ,όπως επίσης με την Eθνική Oμάδα Βeach Ηandball.

Customer Oriented Marketing

Επενδύοντας συνεχώς στην έρευνα και στην καινοτομία, η CAP τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους marketing ικανοποιώντας τους υψηλούς στόχους που θέτει. Πιστός ακόλουθος του Customer Oriented Marketing, η εταιρεία επιδιώκει να οργανώσει κάθε διαδικασία με μοναδικό σκοπό την αυξημένη ικανοποίηση του πελάτη και την ανάπτυξη μιας σταθερής και μόνιμης σχέσης μαζί του.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μας ήταν και συνεχίζει να είναι η έμφαση στις ανάγκες του πελάτη και η προσαρμογή μας σε αυτές. Αυτό είναι και το βασικό μας στοιχείο διαφοροποίησης από τους πελάτες μας: Δεν προσφέρουμε ένα τυποποιημένο προϊόν αλλά δημιουργούμε από την αρχή αυτό που εσείς μας ζητάτε. Οι εξελιγμένες τεχνολογικές μέθοδοι σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία χρόνων που έχει αποκτηθεί μας επιτρέπουν να παραδίδουμε προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο καθένας επιθυμεί.

Διοίκησης Ολικής Ποιότητας

Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους «Total Quality Management», η εταιρία κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης και το όνομα της να συνδεθεί άρρηκτα με τις έννοιες ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστική τιμή. Ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, επιδιώκει να παραδίδει στους πελάτες της άκρως ποιοτικά προϊόντα στο συντομότερο δυνατό χρόνο ανταπόκρισης. Η πρόσφατη εφαρμογή του μοντέλου διασφάλισης ποιότητας "ZERO DEFECT" εξυπηρετεί πλήρως τον παραπάνω αλλά και έναν ακόμα σκοπό. Την ελαχιστοποίηση του λάθους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, της αποθήκευσης και φυσικά της διανομής των προϊόντων.

Συνεργάτες μας