Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος της παραγγελίας σας αναφέροντας στην αιτιολογία το όνομα της ομάδας σας ή τον κωδικό παραγγελίας (εφόσον σας γνωστοποιηθεί) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς :

Κάτοχος λογαριασμού: Σαλασίδου Ερμιόνη

GR10 0172 2230 0052 2307 5754 008 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR39 0260 4340 0001 1020 0238 620 EUROBANK
GR81 0140 7130 7130 0210 1015 403 ΑLPHA BANK

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@capsport.gr, και / είτε να μας τηλεφωνήστε στο 2310 553994 για να μας ενημερώσετε.

Η παραγγελία θα παραμείνει σε κατάσταση αναμονής μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.


Πληρωμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

H Alpha Bank, μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου Alpha e-Commerce, προσφέρει στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που προκύπτουν από την πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες από απόσταση. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμή με κάρτα ή πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet).

Στην πληρωμή με κάρτα δεκτές γίνονται όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:

American Express
Visa
MasterCard
Maestro
Diners Club

Στην πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) διατίθεται η δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον
ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κατόπιν συνεννοήσεως με το λογιστήριο, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με δυο τρόπους:

  1. Με παραλαβή από την έδρα της CAP SPORT, Μοναστηρίου 289, Θεσσαλονίκη, 54628
  2. Με αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier για αποστολή στην Ελλάδα.
ACCOUNT
WISHLIST
Σύνδεση
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

SHOPPING BAG 0

sbobet https://www.capsport.gr/wp-content/sweet-bonanza/ https://www.capsport.gr/wp-content/mahjong-ways/ sbobet88
slot777