Ποιοι είμαστε

Η CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη όπου εξακολουθεί να εδρεύει μέχρι και σήμερα. Έκτοτε, η εταιρία ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία αθλητικού ρουχισμού και εξοπλισμού με πάθος και αγάπη. Στόχος, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και η κατασκευή καινοτόμων, ποιοτικών, αισθητικά ανώτερων και ανθεκτικών αγωνιστικών και προπονητικών ρούχων.

ΑΠΟ ΤΟ 1993 σχεδιαζουμε και διανεμουμε σε ολον τον κοσμο

Στην CAP ντύνουμε εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες, καθώς και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Κατασκευάζουμε επαγγελματικά ενδύματα και αξεσουάρ μεγάλης γκάμας αθλημάτων όπως: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, volleyball, handball, κωπηλασία, ενόργανη, ρυθμική γυμναστική, beach sports, running κ.α.

Παράλληλα, η εταιρία μας συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο λιανικού εμπορίου της Ελλάδος και της Ευρώπης, κατασκευάζοντας και διαθέτοντας αθλητικά ενδύματα ιδιωτικής ετικέτας σε πολλά σχέδια και υλικά κατασκευής.

Στην CAP προσφέρουμε τις υπηρεσίες σχεδιασμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά προϊόντα. Οι εκτυπώσεις μας γίνονται ψηφιακά, με στάμπα ή με κέντημα.

Εταιρική ευθύνη

Ως επιχείρηση, η CAP αναγνωρίζει την ευθύνη που φέρει η λειτουργία της σε κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό επίπεδο και έχει αποφασίσει να ενσωματώσει κοινωνικούς και φιλοπεριβαλλοντικούς στόχους στις καθημερινές επιχειρηματικές της δραστηριότητες, πέρα από κάθε νομική υποχρέωση. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε οικολογικά και μη τοξικά μελάνια και α’ ύλες, ενώ κάθε έτος εκπονούμε ένα πλάνο φιλανθρωπικών δράσεων, δωρίζοντας αθλητικά είδη σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ιδρύματα, σχολεία, κ.α.

SHOPPING BAG 0
olympus slot
slot demo rujak bonanza
slot mahjong
wingspotgreenville.com
depo 25 bonus 25 slot kamboja balistylevillas.com slot bonus https://www.statebeautynashville.com/ https://ilsonggardentx.com/