Μη κατηγοριοποιημένο

Η CAP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑ

H CAP στηρίζει το Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ Νίκος Γκάλης για μία ακόμη χρονιά, παρέχοντας τη δυνατότητα στα μέλη να σχεδιάσουν την αποκλειστικά δική τους στολή και να ξεχωρίσουν στο παρκέ!

Το Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ BASKET «Νίκος Γκάλης», το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), είναι το μεγαλύτερο του είδους στην Ευρώπη, στο οποίο συμμετέχουν 110 ομάδες εταιρειών, οργανισμών και φορέων ανδρών και γυναικών που αριθμούν άνω των 1.500 συμμετεχόντων.

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1986 (ένα χρόνο νωρίτερα της τεράστιας επιτυχίας του Eurobasket 87), από μία ομάδων ρομαντικών ανθρώπων, με καθαρά ανιδιοτελή διάθεση, με τη συμμετοχή μόλις 8 ομάδων, σε ανοιχτά γήπεδα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών ήταν 3 δεκαετίες αργότερα να έχει δημιουργηθεί μία άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, που θα ζήλευαν ακόμη και τα μεγαλύτερα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα.

H CAP αγαπάει τον αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα την διάδοσή του σε όλα τα κοινωνικά και ηλικιακά γκρουπ , στηρίζοντας χορηγικά την οργάνωση του εργασιακού πρωταθλήματος.

Σχεδιάστε τώρα τη δική σας μοναδική εμφάνιση!

Ευχαριστούμε το ΕΚΑ για την άψογη συνεργασία τους.

Η Cap Sport για έναν ακόμα χρόνο κοντά μας

Join the conversation

Search www.capsport.gr

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)