Μη κατηγοριοποιημένο

Η CAP SPORT ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ, ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Η CAP Sport ξεκινά με χαρά την συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η οποία αποτελεί τον επίσημο φορέα διάδοσης και ανάπτυξης όλων των μορφών της αγωνιστικής γυμναστικής στην Ελλάδα.

H CAP Sport θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εταιρία μας θα βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, σχεδιάζοντας και παράγοντας εξειδικευμένα τεχνικά αθλητικά ρούχα, καθώς και ρούχα αποστολής και προπόνησης, σύμφωνα με τις τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις των Εθνικών μας ομάδων.

Ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport, Γιώργος Μισαηλίδης, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας με την Ε.Γ.Ο., κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Η CAP Sport είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία αθλητικού ρουχισμού, η οποία δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τον ρουχισμό. Η αγάπη αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας για να στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που τους ενώνει ένας σκοπός και αγωνίζονται με την ψυχή τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας. 
Η Ελληνική σημαία στα ρούχα των αθλητών, μας γεμίζει υπερηφάνεια και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμφανίσεις ξεχωριστές που θα αναδείξουν και οπτικά τις Εθνικές μας ομάδες και θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Στηρίζουμε με την ψυχή μας έμπρακτα τον αθλητισμό στην χώρα μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που τα ρούχα μας θα φορέσουν οι πρωταθλητές των Εθνικών μας ομάδων. 
Ευχαριστούμε την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και σπουδαίες διακρίσεις στις Εθνικές ομάδες σε κάθε τους αγωνιστική εμφάνιση, αρχής γενομένης από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής γυναικών-νεανίδων και ανδρών-εφήβων στη Γλασκόβη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη της CAP Sport στην οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής:
«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κοντά μας την CAP Sport, μία ανερχόμενη ελληνική εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων της ενόργανης, της ρυθμικής και του τραμπολίνο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πρόκειται για μία συνεργασία που θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας, καλύπτοντας πλήρως τις ποιοτικές απαιτήσεις μας. Ελπίζουμε ότι η κοινή μας πορεία με την CAP Sport θα συνοδευτεί από επιτυχημένα αποτελέσματα, σε όλα τα επίπεδα».

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της  http://www.ego-gymnastics.gr/

Όλες οι αθλητικές εμφανίσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο επίσημο e-shop μας…μείνετε συντονισμένοι!

 

Join the conversation

Search www.capsport.gr

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)