Μη κατηγοριοποιημένο

Η CAP SPORT ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ & FITNESS

Η CAP Sport ξεκινά με χαρά την συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης & Fitness (Ε.Ο.Σ.Δ.), η οποία αποτελεί τον επίσημο φορέα διάδοσης και ανάπτυξης των αθλημάτων σωματικής διάπλασης (bodybuilding) και fitness στην Ελλάδα.

Η CAP Sport θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού της Εθνικής Ομάδας σωματικής διάπλασης για τα επόμενα δύο χρόνια, σχεδιάζοντας και παράγοντας αθλητικά ρούχα αποστολής, σύμφωνα με τις τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Στιγμιότυπα από την επισφράγιση της συνεργασίας μας στα γραφεία της CAP:

Ο κύριος Στέλιος Κλιάφας, Γ.Γραμματέας της Ε.Ο.Σ.Δ. με τον κο Γιώργο Μισαηλίδη, Γ. Διευθυντή της CAP Sport.

Ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport, Γιώργος Μισαηλίδης, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας με την Ε.Ο.Σ.Δ., κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Η CAP Sport είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής αθλητικού ρουχισμού, η οποία δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τον ρουχισμό. Η αγάπη αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας για να στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που αγωνίζονται με το έμβλημα της Ελληνικής μας Σημαίας.

Αισθανόμαστε απεριόριστο σεβασμό για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με την ψυχή τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας. Είναι καίρια απόφασή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό στην χώρα μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που τα ρούχα μας θα φορέσουν οι πρωταθλητές της Εθνικής μας ομάδας Σωματικής Διάπλασης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμφανίσεις ξεχωριστές που θα αναδείξουν και οπτικά τις Εθνικές μας Ομάδες και θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές για κάθε αγωνιστική τους εμφάνιση, αρχής γενομένης από το President Santonja Cup, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε.Ο.Σ.Δ. και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα  που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην Άνοιξη».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Σ.Δ., Στυλιανός Κλιάφας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη της CAP Sport στην οικογένεια της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness και δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κοντά μας την CAP Sport, μία ανερχόμενη ελληνική εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο  Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων της Ε.Ο.Σ.Δ. για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για μία συνεργασία που θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας, καλύπτοντας πλήρως τις ποιοτικές απαιτήσεις μας. Ελπίζουμε ότι η κοινή μας πορεία με την CAP Sport θα συνοδευτεί από επιτυχημένα αποτελέσματα, σε όλα τα επίπεδα».

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Σ.Δ.

H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης & Fitness (ΕΟΣΔ) είναι η μόνη αναγνωρισμένη Αθλητική Ομοσπονδία στην χώρα μας για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & Fitness. Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IFBB) η Ελλάδα συμμετέχει ως κράτος-μέλος της από τη δεκαετία του 1970 και διοργανώνει ανελλιπώς αγώνες bodybuilding με σκοπό την αποστολή εθνικών ομάδων στα διεθνή πρωταθλήματα της IFBB.

H Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) ίδρυσε και λειτούργησε την 1η Σχολή Προπονητών Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες, Γ΄ Κατηγορίας, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, τον Δεκέμβριο του 2006. Την Σχολή παρακολούθησαν με επιτυχία 21 μέλη της ΕΟΣΔ. Οι νέοι προπονητές του Bodybuilding & Fitness είναι διπλωματούχοι προπονητές της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού και οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα και την επίσημη άδεια να συνεργαστούν με όλα τα ιδιωτικά γυμναστήρια, τις αθλητικές σχολές και τα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας για την λλιέργεια και ανάπτυξη του αθλήματος της Σωματικής Διάπλασης & Fitness. Επίσης η Γ.Γ.Α. ίδρυσε και λειτούργησε τη 2η Σχολή Προπονητών Σωματικής  Διάπλασης & Fitness (Μάϊος, Ιούνιος, Ιούλιος 2014) στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις TAE KWON DO, στο Φάληρο.

H ΕΟΣΔ διοργανώνει κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding & Fitness, το Πανελλήνιο Κύπελλο και τα διασυλλογικά πρωταθλήματα «Αχίλλεια» (Λάρισα), «Πιέρια» (Κατερίνη), «Αλέξανδρος» (Θεσσαλονίκη), «Ποσειδώνια» (Χίου), « Κύπελλο Ιονίου» (Κέρκυρα), με προοπτική για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Γρεβενών, Νήσων Κυκλάδων, «Πέλωψ» (Καλαμάτα), «Ιάσων» (Βόλος), Ιονίων Νησιών, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Το 2019 θα πραγματοποιηθούν οι εξής θεσμικοί αγώνες :
Α) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε.Ο.Σ.Δ. 12 Μαΐου 2019-Αθήνα
Β) Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΙFBB 17-19 Μαΐου 2019-Κέρκυρα
Γ) Κύπελλο Βορείου Ελλάδος 20 Οκτωβρίου 2019-Βέροια
Δ )Πανελλήνιο Κύπελλο Ε.Ο.Σ.Δ. 03 Νοεμβρίου 2019- Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης & Fitness μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της  https://ifbbgreece.gr 

Όλες οι αθλητικές εμφανίσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο επίσημο e-shop μας…μείνετε συντονισμένοι!

Join the conversation

Search www.capsport.gr

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)