Μη κατηγοριοποιημένο

H KAE ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Η CAP ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019

H εταιρία CAP Sport με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ρουχισμού για τη σεζόν 2018-2019.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της CAP Sport και μοιράστηκε τις ιδέες της για τις φετινές αγωνιστικές εμφανίσεις. Οι ιδέες των ανθρώπων της Διοίκησης  μετατράπηκαν σε σχέδιο και τα σχέδια με τη σειρά τους έγιναν αγωνιστικές εμφανίσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την εμπιστοσύνη της στην εταιρεία μας για ακόμη μία φορά και να ευχηθούμε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές σπουδαίες επιτυχίες! Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε μοναδικές αθλητικές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν αισθητικά, που προωθούν την οπτική ταυτότητα της ομάδας και εξασφαλίζουν την αγωνιστική άνεση για τους αθλητές!

Οι νέες αγωνιστικές εμφανίσεις:

 

 

 

Join the conversation

Search www.capsport.gr

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)